Afdelingen

thumb_Speelclub Jongens.jpg
Rakkers

Eenmaal uitgespeeld bij de Speelclub gaan ze over naar de Rakkers. De Rakkers worden ook wel als kampioen van het ravtten beschouwd. Ze durven zich al snel vuil maken en hebben alles over voor plezier. Van een tackle tijdens het voetballen tot zich in de modder verstoppen tijdens Stratego. Deze kadeeën van 9 jaar tot en met 11 jaar zijn nergens bang voor!

Logo_chiro.jpg
Kerels

Ze zijn ondertussen 14 of 15 jaar oud, door de modder rollen is niet meer het hoogtepunt van hun dagen al doen ze het af en toe wel eens graag. Liefst van al hebben ze iets uitdagendere spelen waar meer strategie bij komt kijken of een aantal moeilijke opdrachten moeten uitvoeren. Ze beginnen de lat al wat hoger te leggen voor de leiding maar bij de leiding van Chiro Don Bosco is geen lat te hoog. Na een vermoeiende maar plezante namiddag blikken ze even terug op wat ze allemaal hebben uitgespookt tijdens het avond maal. De Kerels blijven tot 19 uur en eten op de chiro.

Aspi.jpg
Speelclub

Dit is de jongste groep binnen onze chiro. Na hun 6 to 8 jaar levenservaring hebben ze lang nog niet alles geleerd maar wat ze wel al weten is dat spelen niet alleen leuk maar ook levensbelangrijk is. Daarom komen ze elke zondag naar de chiro van 14 uur tot 18 uur om te spelen tot ze erbij neer vallen.

logo_rakwi.jpg
Toppers

Halverwege hun Chiro-carrière en volop in de pubertijd. De groepssfeer zit er al goed in en de chiro begint al stillaar meer te betekenen dan enkel spelletjes spelen. Deze vriendengroep waagt zich al eens aan een uitdagend stadspel en vindt 18 uur veel te vroeg om naar huis te gaan. Daarom besluiten deze 12- tot 13-jarigen en half uur langer te blijven tot 18 uur 30!

keti.png
Aspi's

Tot slot komen we bij de Aspi's. Deze hechte groep heeft alle testen doorstaan. Ze krijgen al wat meer vrijheid binnen de Chiro en de leiding trekt alles uit de kast om er een onvergetelijke zondag van te maken. Ze komen voor de gezelligheid en als je het hun vraagt mag de zondag oneindig lang blijven duren. Daarom blijven ze tot 20 uur en eten ze ook op de Chiro.